По инициатива на министър-председателя Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967

...
По инициатива на министър-председателя Гълъб ДоневГълъб Донев е роден през 1967
Коментари Харесай

Министерски съвет организира Ден на отворени врати на 13 май

По самодейност на министър-председателя Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. в Министерския съвет ще се състои Ден на отворените порти.

Тази събота, 13 май, от 10 ч. до 16 ч. държавната постройка ще бъде отворена за жителите, които желаят да я посетят, оповестиха от държавната осведомителна работа.

Опознавателната обиколка ще стартира от централния вход на Министерския съвет и ще включва знакови места в постройката като представителната Гранитна зала и залата, в която се организират съвещанията на държавното управление.

Гостите ще могат да прегледат и непрекъснатата галерия с част от подаръците, които през годините българските министър председатели са получавали от задграничните си посетители.

Предстоящият Ден на отворените порти в Министерския съвет се организира като продължение на Седмицата за намерено ръководство, част от световната самодейност „ Партньорство за намерено ръководство “, подкрепена от 75 страни по света.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР